Sophie Gravesen skriver kontrakt med FC THY – Thisted Q.

Det er en stor dag i dag, fordi vi har fornøjelsen af, at kunne fortælle, at vi har underskrevet en 2½ årig kontrakt med Sophie. Sophie er en ”rigtig” FC THY Pige, som har haft hendes fodbold opdragelse i Nors Boldklub inden hun som U13 spiller blev en del af FC THY Piger. Sophie går lige nu på Skyum Idrætsefterskole og spiller for FC THY Piger – Skyum i U18DM rækken, hvor hun er holdets topscorer. Sophie har allerede som U16 spiller fået debut på FC THY – Thisted Q´s hold i Gjensidige Kvindeliga. Det er tanken, at Sophie skal træne med liga truppen 1-2 gange i ugen i foråret 2020. Derefter skal det øges til 2-3 gange i ugen. Sophie skal som udgangspunkt spille kampe på U18DM så længe som muligt.

This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *