Thisted Forsikring støtter Nors BK

– Vi står bag ved livet i lokalområdet. Så enkelt kan det siges. Derfor er vi stolte af at støtte Nors BK, lyder det fra Peter Agesen, assurandør i Thisted Forsikring og manden bag partnerskabet.

Nors BK og Thisted Forsikring er blevet enige om at indgå i et partnerskab, der betyder at Thisted Forsikring støtter Nors BK økonomisk i den kommende 1-årige periode.

– Nors BK spiller en stor rolle for det gode liv i Nors og omegn. Og som lokalt forsikringsselskab vil vi gerne støtte det lokale foreningsliv, og partneraftalen gør, at vi får et tættere samarbejde og hjælper hinanden siger Peter Agesen, der har tæt kontakt til Nors BK og er drivkraft bag partnerskabet sammen med Martin Rotbøll fra Nors BK.

Nors BK er glad for partnerskabet, fortæller Martin Rotbøll fra Nors BK.

– Det er godt for klubben, og det betyder, at vi får mulighed for at få et tæt samarbejde med vores sponsor og partner, og samtidig kan sikre klubben en yderligere økonomisk indsprøjtning ved at hjælpe vores partner, siger Martin Rotbøll fra Nors BK.

– Forsikring er en tillidssag. Derfor går Thisted Forsikring meget op i god og ordentlig rådgivning. Jeg tror at de fleste vil sige, at forsikring kan være lidt teknisk, når man ikke arbejder med det til hverdag som jeg for eksempel gør. Vi bruger gerne tid på at gennemgå kundens eksisterende forsikringer og forklare forskellene på de forskellige dækninger og muligheder, på en måde så man som kunde er klædt rigtig godt på til at vælge den rigtige forsikring, siger Peter Agesen fra Thisted Forsikring.

Sponsoratet gælder foreløbigt i et år fra d. 17/9-2020.

Klik herunder og se, hvordan og med hvor meget du kan støtte klubben med.
Nors Boldklub – Thisted Forsikring

­­­Kontakt

Peter Agesen, Thisted Forsikring
2372 6528 / pa@thistedforsikring.dk

This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink.

Der er lukket for kommentarer.