Resume fra træningskamp mellem Svenstrup- Godthåb og Nors BK

Træner Anders Heshe:

”De gule” fra Nors Håndbold spillede sæsonens næstsidste træningskamp, torsdag aften, i Svenstrup!

JS-holdet fra Svenstrup-Godthåb bed fint fra sig i kampens første 20 min. og hovedårsagen til det, var ALT for mange brændte chancer på åbne og fine muligheder.

Derfor var ”de gule” kun foran med 3-4 mål i det meste af første halvleg, hvor pausestillingen var 13-8 i vores favør.

Vores hovedfokus lå på det defensive arbejde, samt 4-5 angrebsåbninger, som skulle terpes i 2×30 minutter. I første halvleg stod forsvaret solidt og godt, og bagved dem tog vores keepere godt fra.

Men der manglede forsat nogle procenter i intensiteten og udtrykket i det defensive arbejde, så det fik vi lige en snak om i pausen.

I hele anden halvleg leverede drengene deres bedste forsvarsarbejde i denne sæson, ligesom keeperne gjorde det samme. En fornøjelse at følge!

Svenstrup-Godthåb havde ingen løsninger overfor vores aggressive udtryk, som fremfor alt også blev praktiseret kløgtigt, hvilket kun gav én enkelt udvisning til ”de gule” i samtlige 60 minutter.

Coach ville ikke se nogen ”dumme” og unødvendige forsvarsaktioner og det overholdt alle mand.

Offensiv sprudlede vi og spillede os til fine muligheder i stort set alle vores angreb! Eneste minus ved aftenens kamp var scoringseffektiviteten, som skyldtes lige dele dårlige afslutninger og godt målmandsspil, men kampen endte dog alligevel med en ”øretæve” til værterne på hele 21-11!

 

Stor ros til drengene for en disciplineret indsats på og udenfor banen!

 

/Coach

This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink.

Der er lukket for kommentarer.