Nors Boldklub er rykket til Østjylland

NBK Østjylland

For første gang i NBKs lange historie har klubben et hold, der spiller uden for Thy. Nors Boldklub Østjylland er navnet på det nye 7 mands hold, der fremadrettet skal repræsentere de gule og blå farver i region 3 mod fem Aarhus klubber.

Det startede som en løs ide blandt en gruppe venner tilbage i starten af april, men tog hurtig fart. Vi havde alle i de senere år droppet fodbolden, som ellers havde været en fast del af livet siden vi var små. En travl hverdag præget af studier eller arbejde var årsagen til, at der ikke længere var overskud til to gange træning i ugen og kamp i weekenden. Men hvad gør man så, når lysten til at spille bold stadig blev ved med at være der, og man savner det sociale aspekt, som i høj grad er en del af en hver fodboldklub? Svaret blev NBK Østjylland.

This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *