DBU Jyllands Sølvemblem

DBU Jyllands Sølvemblem uddeles til  ledere i Jyske fodbold klubber, betingelser for at få udmærkelsen er mindst 15 års ulønnet arbejde i en klub. Arbejdet kan være alt fra træner, bestyrelses og udvalgs medlem , holdleder og andre opgaver i en fodbold klub. På årets generalforsamling  blev  Preben Gravesen og Carsten Bang begge hædret med Sølvemblemet. De startede begge deres virke i klubben sammen , som ungdomstræner for et u-17 hold  for over 30 år siden, de har begge trænet flere hold  igennem tiden og har  sidste år været medlem af fodboldudvalg, som formand og næstformand.

Desunden modtog Annette Witten pokalen som årets træner i Nors Boldklub

Nors Bold Klub ønsker alle tre stort tillykke og håber på jeres virke i mange år endnu.

This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *