Ny træner til NBKs førstehold

Efter 5½ år stopper Per Kristiansen som træner for NBK’s førstehold i fodbold. Klubben takker ham for det store arbejde han har ydet i forhold til klubben, holdet og spillerne. Det betyder også at når serie 3 sæsonen starter efter sommer, vil der som minimum, være 2 ”nye” ansigter at finde i klubben. Det er nemlig med stor glæde at vi kan præsentere det nye trænerteam, der består af træner Casper Kjær Sørensen og assistenttræner Lasse Dieckmann.

Casper er 39 år og startede sin aktive fodboldkarriere i NBK i 1986 og spillede på samtlige ungdomshold gennem årene. Casper spillede også en årrække på klubbens førstehold og var bl.a. en del af holdet, der tilbage i 2001 sikrede sig oprykning til Jyllandsserien. Trænerkarrieren har dog indtil nu foregået i Østjylland, hvor han har været bosat de sidste mange år. Her har han stået i spidsen for klubber som Hornslet IF, Nørager BK og Midtdjurs IF. Da Casper for ½ år siden vendte tilbage til Thy sammen med sin familie, var det oplagt for ham at genoptage den aktive karriere i klubben, der har været den vigtigste i hans liv. Der var heller ikke megen tvivl, da muligheden for at overtage trænergerningen bød sig.

Lasse er 27 år gammel og har gennem hele sin karriere spillet for NBK. De første mange år foregik det på Vendbjerg og da han senere flyttede fra Nors fortsatte karrieren for NBK. Her blev han nemlig en del af klubbens satellithold i Århus, NBK Østjylland. Udover at assistere på bænken, er det også meningen at Lasse skal bidrage på banen som spiller. Dermed får klubben også en stærk spiller tilbage på holdet.

Begge de nye trænere kender til kulturen i klubben og ved at det handler om mere end bare fodbold. De er begge opsatte på at holdet skal være et samlingspunkt for både spillere og tilskuere. Når sæsonen atter går i gang, vil programmet bestå af mange spændende lokalopgør og derfor håber både trænere, spillere og klubben på stor opbakning fra byens borgere.

This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *