Dameaften 21. februar 2014

[nggallery id=28]

Foreningen Nors Bk´s venner har afholdt den 1. kvindefest i klubhusets lokaler. Klubhuset var denne dag pyntet op og der var ikke mindre end 63 deltagere. Ideen til denne fest kom, da vi afholdte vores årsfest – og vi var nogle stykker der blev lidt “provokeret” af, at man i Nr. Søby lige havde afholdt en kvindefest med ca 320 deltagere. Dette ville vi selvfølgelig ikke slå, men vi blev hurtigt enige om at dette koncept ville vi også prøve.

Denne aften fik vi nedsat et udvalg – bestående af Irma Dickmann, Eva Yde, Dorte Pedersen, Kari Sørensen og Karen Nielsen.

Indbydelserne blev sendt ud til de kvindelige medlemmer af Nors Bk´s venner og de skulle så sørge for at få nogle kvinder med til festen. Ligeledes var der opslag hos købmanden og i Nors Hallen. Festen var ikke kun for medlemmerne, men for ALLE kvinder. Deltagerne var i alderen 22 år og den ældste var +70 og det blev en KANON fest, hvor der slet ikke var brug for musik, idet der var “sang” nok. Festudvalget havde selv lavet maden, og det var deltagerne bestemt ikke utilfreds med 🙂

Som hjælpere til festen havde vi Bjarne, Vilhelm, Peter og Jan. De servicerede os med anretning af maden, opvask og pasning af baren.

Vi siger tak for alle jer der deltog i festen, og gjorde den til en god fest. Vi håber at I er med på at gentage festen til næste år, d. 20.  februar kl. 18.00 på Vendbjerg. Reserverer allerede datoen nu, idet vi har max antal deltagere på 75 personer.

PS. Hvis du ønsker at være medlem af Nors BK´s venner, kan du klikke her eller også kan du kontakte mig på 22100234.

På festudvalgets vegne
Karen Nielsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *