Jubilæum

Her på denne side vil der komme nyt om Nors Boldklubs 75 års julilæum

3 svar til Jubilæum

 1. Hej. Jeg ved at Jan har skrevet ang manglende programpunkter der inddrager hånbold som en del af prgrammet. Det er noget vi har snakket om. Dels fordi det skulle trække flere med til festen, og dels fordi håndbold jo er en del af klubben, også selv om festen evt skal foregå på Vendbjerg hvilket er helt fint. Det jeg tænker kunne have været en mulighed var at der blev spillet en håndbold “turnering” udendørs evt på Vendbjerg, evt blandede hold, familehold, unde og/eller gamle. Muglighederne er mange. Det behøver ikke at være “dyre ” opvisningshold der skulle komme at spille. At lave en udendørs turnering er helt gratis og ville kun koste kridtstreger, en dommer kunne man nok finde blandt medlemmerne. Formålet skulle blot være at få samlet flest muligt nuværende og tidligere spillere, håndboldspillere – som dermed også tog del i festen og jubi arrangementet, uagtet det sker i maj hvor håndbold ellers ligger stiller. Det er jo èn klub, og den skal vi alle passe på, og få flest mulige til at deltage aktivt i. Der er jo masser af programpunkter for fodbold både børn og unge, men intet omkring håndbold. Jeg ved der er mange opgave udvalgene skal løse, men som nævnt er håndbold pt stille og dels har klubben kun jubilæum og holder jubifest hver 25 år, så det er vel motivation nok til at gøre noget særligt. Alternativt er der vel intet der hindrer at der var blevet nedsat specille møde-grupper med det formål at skaffe aktiviteter for alle klubbens medlemmer, så flest mulige nuværende og tidligere spillere deltager i arrangemenetet. Alternativt kunne man jo bede håndboldudvalget tage sig af opgaven eller udlicitere den til nogle personer der kunne tage sig af det – for jeg ved at der jo er rigeligt at gøre ved sådan et arrangement. Men nu er det måske for sent ? At holde noget efterfølgende i håndboldsæsonen, det synes jeg ikke giver mening, som jeg skriver er det èn klub, og der skal skabes sammenhold i hele klubben, så arrangementer i september vil bestemt ikke medvirke til dette. Men derfor synes jeg nu alligevel det er ærgeligt at håndbold ikke indgår som en del af jubi arrangementet. Stor tak til dem der allerede har taget initiativ, og allerede har brugt meget tid og planlagt meget. Vi ses til jubi festen. Venligst Anette Pedersen

  • Peter Rasmussen says:

   Hej Anette

   Tak for dit indlæg.
   Jamen du har jo fuldstændig ret, der er jo ikke ret meget med håndbold i vores program.
   Det var også menningen fra starten af, at der skulle være noget i selve jubilæums ugen, men selvom vi har arbejdet hårdt på dét så er vi hver gang rendt panden imod muren! Derfor er det også lidt synd, at vi først får dit gode forslag nu. For vi kunne jo sagtens have spillet én håndboldtunnering på Vendbjerg. Denne gode ide er der desværre ingen af os i udvalget der har fået eller i hovedbestyrelsen, som jo også er bekendt med vores arr.

   Det er dog jubii udvalgets mening, at der senere på året skal være noget for håndbold og dette arbejder vi på pt. Sku der være nogen derude, der ligesom Anette har én god ide så endelig kontakt os/mig.

   Ja vi ses ikke bare til Jubiifesten, men til hele jubii ugen 😉
   Venligst Peter Rasmussen.

 2. Bo Østergaard says:

  Følg også med på facebook på
  http://da-dk.facebook.com/NBK75

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *