Program

Program for Nors Boldklubs 75 års jubilæum

I dagene 26. – 31. maj 2011 fejres jubilæet med følgende program:

Torsdag den 26. maj:
Foredrag i Nors Hallen kl. 20.00 med Christian Bitz.
Billetter kan købes hos Super Spar – Nors.
Billetpris i forsalg kr. 85,00.
Der kan også købes billetter ved indgangen for kr. 100,00

Christian Bitz er fast ernæringsekspert på Go’morgen Danmark på TV2 og det nye stjerneskud på den danske foredragshimmel. Han er uddannet cand.scient. i human ernæring, forfatter og fast klummeskribent i Berlingske og iForm. Alt sammen får han passet ind i dagligdagen som travl og kærlig familiefar. Hans mission er klar: sundhed skal smage og føles fantastisk og ikke baseres på hokus-pokus-helse eller asketiske kostprincipper. Sundhed tager udgangspunkt i den enkelte, der med små realistiske ændringer kan blive sundere og gladere. Det er ikke en revolution. Det er sundhedsrealisme.

Christian er en super entusiastisk foredragsholder, der gør op med myten om at mad er noget man skal frygte og fravælge. Helt uden løftede pegefingre formidler han sin sundhedsfaglige viden på en sympatisk og underholdende måde, som alle forstår – og på en måde som kan relateres til hverdagen.

Foredraget har nedenstående titel og indhold:

Luk munden og let røven!
Bitz har opskriften til det sunde liv baseret på realisme, dvs. helt almindelige råvarer, der helt enkelt bliver til helt almindelig og super lækker (sund) mad, til helt almindelige super travle mennesker – der både skal have karriere, børn og hverdag til at gå op i en højere enhed. Det er samtidig et opgør mod selvudnævnte eksperter og sensationshungrende medier, der med fanatisme og forbud har gjort sundhed til et uopnåeligt ideal. I dette foredrag giver Bitz en konkret og overkommelig guide til et naturligt forspring i hverdagen og sætter samtidig en effektiv stopper for vores stigende madfrygt.

 

Fredag den 27. maj:
3 og 5 mands fodbold hjemmestævne på Vendbjerg fra klokken 16.30.
Ang. kampe og spilletidspunkter: Se programmet på forsiden.

Lørdag den 28. maj:
Reception i klubhuset mellem klokken 10 – 12, hvor alle interesserede vil være meget velkommen. Klubben er vært ved en lille bid brød / forfriskning.

I løbet af dagen vil der igen være fodbold på Vendbjerg:
Ang. kampe og spilletidspunkter: Se programmet på forsiden.

Kl. 18.30 Jubilæumsfest i klubhuset eller Nors Hallen til kr. 175,00 pr. kuvert. Der vil være spændende mad og god musik. Kom og få en snak med alle de andre NBK’er

Tilmelding til festen foregår ved indbetaling af kr. 175,00 pr. kuvert til konto nr. 9081 – 0001375113 med angivelse af navne på deltagerne. Indbetalingen skal ske senest den 20. maj 2011. Ved spørgsmål vedrørende jubilæumsfesten kan Jette Berg kontaktes på tlf. nr. 61 35 41 67.

Mandag den 30. maj:
Der arrangeres motionsløb på 3, 5 og 10 km. med start fra Vendbjerg. Der vil være præmie på startnumre.
Løbet skydes i gang kl. 19.00. Der er indskrivning / tilmelding fra kl. 18.00. Startgebyr kr. 30. Der vil være frugt og vand til alle deltagere.

Tirsdag den 31. maj:
Superliga spillerne fra FC Midtjylland kommer på Vendbjerg omkring kl. 15 og træner med nogle af klubbens ungdomshold og skriver autografer.
Kl. 18.30 spiller FC Midtjylland en opvisningskamp mod Nors BK’s serie 3 hold.
Kom og mød alle superliga spillerne på tæt hold.
Billet købes ved indgangen for kr. 50. Børn under 16 år har gratis adgang ifølge en voksen.
I forbindelse med alle arrangementer på Vendbjerg vil der være opstillet et telt hvor der kan købes pølser, øl og vand mv.
Vi ser frem til mange deltagere til de ovenstående arrangementer og håber, at I vil være med til at fejre klubbens jubilæum på behørig vis.

Med ret til ændringer – så følg også med på hjemmesiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *