Pressemeddelelse – 2015 – Godt år for Thy Rock.

Formand H. P. Jarl Madsen kunne på onsdagens generalforsamling i Thy Rock berette om, at 2015 havde været et historisk år for Thy Rock – aldrig før havde man haft så mange arrangementer og alle havde givet overskud.

Thy Rocks 2015 resultat blev på 1,2 mill.kr. hertil kan lægges 2015 resultatet i Komiteen for Kulturevent Thy på 0,2 mill. kr., så et samlet resultat for 2015 på godt 1,4 mill. kr. mod godt 0,3 mill. kr. i 2014.

Det gode resultat betyder, at der udbetales 146.000kr. til hver af de 8 foreninger, som står bag Thy Rock.

H. P. Jarl Madsen kom i sin beretning også ind på den udfordring, det var, at det udenlandske topnavn Jessie J. måtte melde afbud pga. sygdom mindre end 24 timer før hun skulle på scenen. Det lykkedes heldigvis at skaffe Christopher m/band, som erstatning.

For 3. år i træk var vejret ikke for godt og det medfører lavere billetsalg i ugen op til og på de 2 koncert-dage, så der håbes på godt vejr og 10% stigning i billetsalget for Thy Rock 2016.

Som noget nyt i 2015 er Thy-Mors Energi blevet samarbejdspartner, hvilket resulterede i bar med Wifi og mobilopladning til gæsterne, ligesom kunsterne havde adgang til Wifi backstage.

For 3. år kørte Den Lille Vilde med Thisted Kommune, Tingstrup Skole, Musikskolen og Rytmus, som samarbejdspartnere og GWP og Thisted Forsikring, som sponsorer.

I lighed med flere andre festivaler og musikbegivenheder indførte Thy Rock genbrugskrus i form af Stack-Cup. Gæsterne tog positivt imod dette initiativ og det betyder, at der ikke som vanligt skal fjernes omkring 150.000 stk. engangskrus i løbet at weekenden. Gæsterne havde mulighed for at donere deres krus til Knæk Cancer, hvilket indbragte en donation på 10.000kr. I forbindelse med Stafet for Livet, Thisted har Thy Rock også doneret penge, nemlig 5.000kr.

H. P. Jarl Madsen kom i sin beretning også ind på det gode samarbejde, som der i årenes løb er opbygget med Radio Limfjord, Nordjyske Medier, Kong Gulerod og nu også Thy-Mors Energi, samt selvfølgelig de 2 mangeårige hovedsponsorer og samarbejdspartnere ROYAL og Sparekassen Thy.

Der skal lyde en stor tak til Thisted Politi, De Orange Vagter, SSP og samaritterne for godt samarbejde både før og under Thy Rock. Der skal også lyde en stor tak til alle de virksomheder, institutioner og privat personer, der år efter år bakker op omkring Thy Rocks arrangementer.

Sidst, men ikke mindst, skal der rettes en helt speciel tak til de mere end 900 frivillige medhjælper fra de 8 arrangerende foreninger. Uden medhjælpere ingen Thy Rock. Så husk: Smil til en frivillig.

For yderligere information: Hans Peter Jarl Madsen mobil 21231231

Der er lukket for kommentarer.