Oprykningskamp mod Linde til Serie 1

Nors Boldklub seniorfodbold 2017

Efter oprykningen fra Serie 3 i efteråret til Serie 2 for 1. holdet, var målet for forårsturneringen at ende i top 4 for både Serie 2 og 4.

Og vi må jo sige, begge mål blev indfriet med en flot 4. plads til Serie 4 med meget god afstand ned , og så en selvfølgelig en flot 1. plads og derned oprykning til Serie 1 for 1. holdet.

9 sejre – 4 uafgjorte og kun 1 nederlag i de 14 kampe og en målscore på 38 – 16 vidner om en god defensiv, der ikke giver mange chancer væk til modstanderne, samt en stærk offensiv med mål i støvlerne.

Samtidig har vi også i store perioder leveret en flot gang fodbold, hvor vi på trods af at være et oprykkerhold, ikke har været bange for at tage teten i kampene og fokuseret meget på vores eget spil og har haft tiltro til de evner/styrker som vores mandskab besidder.

Vi er selvfølgelig stolte over vores præstation og har jo nok armenele lidt over hovedet endnu, men vi er også klar over at vi nok skal være klar i uge 32, når turneringen starter op igen.

Samtidig vil jeg benytte lejligheden til at takke vores trofaste fans for den store opbakning I giver os. Ikke bare på Vendbjerg men også en onsdag aften i Lemvig.

”Og den kamp tror jeg ikke de fortrød, de kørte ned til.”

Vi ses i Serie 1 NBK Slagsang:

Per Kristiansen

Cheftræner i Nors Boldklub #norsdrengtiljegdør#

Der er lukket for kommentarer.