Fodboldskole 2017

I år er det 25 år siden, de første bolde rullede på DBU’s Fodboldskole, og samtidig kan vi fejre 25-års jubilæet for Danmarks største fodboldtriumf – EM 1992. Det er ikke helt tilfældigt, for dengang brugte DBU midlerne fra EM-gevinsten til at opstarte fodboldskolerne. Det bliver fejret med en masse spændende aktiviteter og ikke mindst en ny sponsor for DBU’s Fodboldskole. Schulstad og DBU har nemlig indgået et partnerskab, der betyder, at Schulstad bliver hovedpartner for DBU’s Fodboldskole.

Vi har igen i år valgt at afholde fodboldskole i Nors. DBU’s Fodboldskole er som altid for alle uanset niveau, og det vigtigste er at alle har det sjovt med nye og gamle venner.

Det er nu 25 år siden vi første gang deltog i fodboldskolen. Det er en kæmpe præstation at vi, Nors Boldklub som en lille klub, netop har holdt fast i traditionen. Vi er eneste klub i Thy der har været med siden starten. DBU har i anledning af vores 25 års jubilæum, markeret det ved at fremsende et flag og give os en særlig gave i anledning af vores jubilæum, til klubben. Vi har haft besøg fra DBU og af pressen. Følg med i medierne.

Alle børn har fået drikkedunk og taske med 25 års jubilæum logo. Alle børn der deltager har fået t-shirts, shorts, drikkedunk, og strømper, samt en mulepose med lidt forskelligt indhold. Alle børn der er tilmeldt fotografering er blevet fotograferet.

Der er tilmeldt 96 børn. Der er 6 trænere og 6 assistenter, 2 til hvert hold samt der er en skoleleder, som er Carsten Bang Dickmann samt assistent Casper Fink.

Gruppesammensætning.

På DBU’s Fodboldskole er deltagerne inddelt i grupper af ca. 16. Inddelingen foregår automatisk efter alder og ikke efter deltagernes fodboldmæssige niveau og klubrelation.

Fodboldskolen er stedet, hvor børnene møder nye venner, og forældre behøver derfor ikke være bekymret for, at børn ikke vil trives i en ”ny” gruppe. Vores erfaring viser, at børnene meget hurtigt falder til. Skolelederen vil derfor kun i særlige tilfælde foretage rokader.

Glade børn

Vi ser kun glade børn og trætte børn. De hygger sig med hinanden og kender hinanden lidt på tværs, hvilket gør de også snakker sammen til frokost.

Vi har som altid sandwich og drikkelse klar til at købe i kiosken. Astrid Jepsen har taget en uges ferie fra rengøringen, for at kunne tage sig af fremstillingen af sandwich, gøre frugt klar til eftermiddagen og kalde frivillige til, som hjælper i kiosken.

Alle spillere bliver vejledt i spændende spillemetoder og får samtidig en masse sjove opgaver. Holdene er fordelt på alle vores baner rundt om på Vendbjerg. Vi fornemmer er at alle børn får en kanon oplevelse og en masse ny læring.

Tusind tak til alle spillere, alle hjælpere, assistenter og trænere, for uden jer blev der ingen fodboldskole.

Vi glæder os til at se jer igen til næste år.

Carsten Bang Dieckmann

Der er lukket for kommentarer.